jueves, 1 de diciembre de 2016

Vàries notificacions per demà divendres dia 2

Benvolgudes famílies.
Sols vull recordar-vos varis aspectes que hem de concretar demà.
Berenar solidari: el berenar serà dilluns dia 12 de desembre, però demà hauriem de recollir l'aportació de cada alumne. També demà, poden dur les galletes o altre aliment per aportar, que estigui envassat per poder conservar-se fins dia 12. Si voleu dur una coca o similar enlloc de galletes, que no la duguin demà, que el 12 ja serà dolenta.
Acampada de juny: demà és el darrer dia per dur l'autorització firmada (tan si hi van com si no), i els doblers de la reserva, si hi van.
Fotos de curs: demà repartiré les fotos de grup i individuals d'aquest curs. És un paquet complet (no es pot dividir) que inclou una foto gran del grup i vàries individuals de l'alumne: una (o vàries, no ho sé segur) gran, algunes mitjanes, vàries petites, calendaris i clauers. Ho podeu pensar uns dies i si no ho voleu, sols heu de tornar el paquet complet. Sense compromís. Si ho voleu, que els vostres fills duguin els diners com a màxim divendres que ve, dia 9.
Per acabar, demà es reparteixen les notes de la primera avaluació. Recordau que dilluns han de tornar el resguard signat.
Res més de moment.
Sols saludar-vos i desitjar-vos un bon pont.
Mercè

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Nota: solo los miembros de este blog pueden publicar comentarios.